Танца на гларусите

46_360x300_crop_ed4cf837e5

Не е налична

Автор Георги Лечев
Категория Живопис
Идент. номер 0364
Размер 26 х 26 см
Материали маслени бои, платно
Цена 0 лв.

Заявка